A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нестерівський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

День безпечного інтернету.

Дата: 09.02.2021 11:48
Кількість переглядів: 130

        9 лютого 2021 року –День безпечного Інтернету під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. 

       День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки  в цифровому середовищі разом зі всіма учасниками освітнього процесу. Чим наш заклад і скористався, провівши ряд інформаційних, профілактичних та просвітницьких заходів.

       З метою ознайомлення учнів з правилами поведінки в інтернеті для учнів 3-5 класів проводилися відео-уроки на тему: "Інтернет - користь чи прихована небезпека". Учні охоче обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті, та вивчали правила поводження в мережі Інтернет.

       Учні 5  класу брали участь у грі «Безпечна подорож до країни Інтернет». Після закінчення гри-подорожі учасники визначили негативний вплив мережі на підростаюче покоління, а також пригадали пам’ятку  «Неприємності в мережі, та як їх уникнути».

Для учнів 6 – 10 класів класними керівниками були проведені заняття:  «Діліться з обачністю», «Не піддавайтеся обману», «Бережіть свої таємниці», «Сумніваєтеся? Спитайте!». На заняттях наголошувалося на позитивному та корисному використанні інформаційних технологій.

Учнівським самоврядуванням були розповсюджені серед учнів закладу  листівки-пам’ятки   «10 порад щодо безпеки в Інтернеті» та «Правила онлайн-безпеки для дітей», а також на інформаційному стенді всі учасники освітнього процесу могли  ознайомитися з корисною інформацією про безпечну поведінку в Ітеннеті та телефонами Національної «гарячої лінії» з питань запобігання насильству та захисту прав дітей від Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда-Україна».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора