A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нестерівський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Звіт про проведення тижня хімії

Дата: 15.02.2021 12:54
Кількість переглядів: 1275

Світ у якому ми живемо – цікавий та сповнений загадок, розгадати які може«цариця»природничих наук – хімія.

      З метою розвитку творчих здібностей учнів у Нестерівському ЗЗСО І – ІІІ ступенів з 08.02 по 12.02.2021 року проводився Тиждень хімії. Саме такий тиждень надав можливість вийти за межі стандартного уроку  і сконцентрувати увагу  на основних теоретичних та прикладних питаннях усього шкільного курсу. Учні 7-10 класів мали можливість  перевірити свої знання  та поглибити їх. Не менш важливою  була можливість  розвитку навиків спілкування учнів  при групових формах роботи. Школярі вчилися  працювати в команді  та контролювати свою поведінку одночасно з активізацією творчого потенціалу.

     Протягом тижня учні школи брали участь у конкурсі  газет “Світ чарівної хімії, відповідали на запитання вікторини “Чи  знаєте ви хімію?, демонстрували свої знання під час проведення розважально-пізнавальної гри «Еврика».

     З метою формування стійкого пізнавального інтересу до природничих наук  для учнів 6 класу було проведено годину цікавої хімії під назвою “Подорож до замку цариці Хемі”. Також школярі брали активну участь у конкурсітворчих проектів “Хімічні речовини у побуті” та  розв’язували хімічні ребуси і загадки. По завершенню тижня було підбито підсумки роботи, а найактивніші учасники отримали подяки за участь та солодкі призи.

    

    

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора