A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нестерівський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

ЗНО-2022

Дата: 06.04.2022 12:16
Кількість переглядів: 54

За матеріалами Українського центру оцінювання якості освіти

https://testportal.gov.ua/vazhlyva-informatsiya-dlya-vstupnykiv-i-kerivnykiv-zakladiv-osvity/

Наразі Міністерство освіти і науки України розробляє  Порядок зарахування до закладів вищої освіти у 2022 році. У ньому буде докладно описано, як саме відбуватиметься вступ. Український ЦОЯО не готовий повідомити, які іспити й у якому форматі потрібно буде складати вступникам, але точно може сказати, що для організації будь-яких іспитувань потрібна підтверджена інформація про потенційних учасників цих випробувань. Таку інформацію Український ЦОЯО отримає з бази даних реєстрації для участі в ЗНО. Тому Український ЦОЯО просить НАСТУПНЕ:

Якщо ви зареєструвалися для участі в ЗНО (заповнили реєстраційну картку, зібрали пакет реєстраційних документів і віддали його керівникові закладу освіти або самостійно надіслали до одного з регіональних центрів оцінювання якості освіти) ? ви є потенційним учасником вступних іспитувань до закладів вищої освіти

Найімовірніше, ви вже маєте сертифікат учасника ЗНО, тож зможете заходити на свою  Інформаційну сторінку (логін і пароль для входу розміщено на сертифікаті), аби отримати всю актуальну інформацію щодо подальших дій, яка стосуватиметься саме вас. Коли потрібно буде зайти на Інформаційну сторінку, буде повідомлено на  сайті УЦОЯО. 

У разі якщо  ви не маєте сертифіката ? не хвилюйтеся: невдовзі УЦОЯО повідомить вам, як отримати логін і пароль для входу на свою Інформаційну сторінку. 

Якщо ви цього року закінчуєте здобувати повну загальну середню освіту (учень/учениця ліцею, гімназії чи студент/студентка І?ІІ курсу коледжу) і ще не зареєструвалися для участі в ЗНО (навіть не створили реєстраційної картки) ? до 9 квітня, будь ласка, створіть реєстраційну картку. Якнайуважніше поставтеся до заповнення таких її полів: прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дата народження, серія (за наявності) і номер паспортного документа. Ці дані є важливими не лише для участі в тестуваннях, а й для подання вами документів для вступу. 

Увага! У реєстраційній картці Ви побачите поля для вибору предметів ЗНО/ДПА. Заповніть їх, будь ласка, навіть попри скасування ДПА у формі ЗНО. Якщо є змога,  роздрукуйте свою реєстраційну картку, заповніть від руки заяву про участь у тестуваннях, додайте копію паспортного документа (за потреби додайте медичний витяг про потребу створення для вас спеціальних умов для проходження тестувань) і передайте керівникові закладу освіти, де ви навчаєтеся. Якщо такої можливості немає ? не хвилюйтеся: достатньо того, що ви сформували реєстраційну картку. 

Найближчим часом УЦОЯО повідомить вам, як дізнатися логін і пароль для входу на вашу Інформаційну сторінку з актуальною для вас інформацією. Стежте за оновленнями на сайті  УЦОЯО ? і не пропустите важливих новин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора