A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нестерівський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

НМТ- підтвердіть участь

Дата: 20.05.2022 12:27
Кількість переглядів: 46

      20 травня розпочався перший етап підтвердження участі в основній сесії НМТ. Він триватиме до 7 червня.

На цьому  етапі передбачений також вибір  із запропонованого переліку населеного пункту, зручного для проходження основної сесії НМТ, залежно від того, де перебуває учасник, ? в Україні чи за кордоном.

На другому етапі, з 21 червня до 7 липня 2022 року,  учасники остаточно визначатимуться з вибором міста/країни і за потреби зможуть змінити населений пункт на той із запропонованих, де зручніше буде пройти тестування.

Тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ з 12 липня 2022 року для учасника з’явиться можливість завантажити із вкладки «Місце проведення» запрошення-перепустку, де буде зазначено дату, час і місце.

Тому просимо всіх, хто має можливість скористатися інтернетом, підтвердити свою участь у НМТ і вибрати місце, де потенційно є можливість пройти тестування.

       Якщо ви перебуваєте в країні, яка включена до переліку потенційних країн, де може бути проведено НМТ, як і інші вступники, з 20 травня до 7 червня 2022 року маєте підтвердити свою участь у НМТ, вибравши найближчу з наданого переліку локацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора