A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нестерівський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

14 ЖОВТНЯ - ВІТАЄМО ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ!..

Дата: 13.10.2021 16:46
Кількість переглядів: 44

 

 

За нашу рідну Україну,

Що зберегли за всі віки –

Низький уклін і тричі

“СЛАВА!” Українські захисники!

   ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ! Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України, водночас стало уособленим святом усіх чоловіків. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

     Традиції нашого народу – справжній скарб, який потрібно оберігати та дбайливо передавати із покоління в покоління.

    13 жовтня, напередодні Дня Захисника України, у школі було проведено спортивні змагання «Дух козацтва – український дух», тематичні виховні години «Браві козаченьки», «У всі часи, у всі віки славу Україні приносять козаки», «На захисті Батьківщини!», виставку малюнків «Україна- земля козацька!», учні 6 та 7 класів виконували цікаві завдання: філворд "Козацькому роду нема переводу", продовжували прислів"я , давали відповіді на запитання вікторини "Що я знаю про козаків". Учні молодших класів грали в гру "Так чи ні?" з цеглинками LEGO, вирішували математичні завдання з козаками, дізнавалися цікаві факти про козаків з "Зашифрованої читанки" та розфарбовували патріотичні листівки.

На інформаційному стенді було розміщено  вітання з Днем захисника і захисниць України, з Днем українського козацтва і святом Покрова Пресвятої Богородиці, легенди про козаків і завдання для загальношкільного фотоквесту "Ми-роду козацького діти".

RNPP - З Днем захисника України, Днем українського козацтва і світлим  святом Покрови Пресвятої Богородиці!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора