A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нестерівський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

19 грудня – День святого Миколая

     У святковій та радісній атмосфері, біля новорічної ялинки, відбулася  зустріч початкових класів з головним героєм  дня  - святим Миколаєм. Діти зустріли його веселою  піснею та душевними віршами, звернулись до нього  з проханням про  здоров’я для родини й миру для Вкраїни. Він,  в свою чергу, побажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не  сваритися та вручив  медальки за гарну поведінку й пакунки солодощів.

11:43 18.12.2020

Засідання колегії

   Нестерівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів взяла участь узасіданні колегії відділу освіти в режимі онлайн.

10:16 16.12.2020

1 грудня - Всесвітній День боротьби зі СНІДом

        «Хто попереджений – той захищений» - під таким гаслом у Нестерівській ЗОШ І-ІІІ ступенівбули проведені інформаційно-просвітницькі заходи з нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом та толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних людей в рамках Всеукраїнської акції ,,16 днів проти насильства”:

14:28 01.12.2020

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ

     27 листопада учасники освітнього процесу   долучилися до Дня пам’яті жертв Голодоморів. Були проведені тематичні уроки, інформаційні хвилинки,  на яких учні переглянули художні та документальні фільми про Голодомор.  Також учнівським самоврядуванням було організовано щорічну акцію

14:39 27.11.2020

Всесвітній день захисту тварин

     4 жовтня – це привід не тільки згадати про домашніх тварин, а й нагода вчергове нагадати про те, що люди – сусіди та друзі усіх живих істот. Із усіх заходів, присвяченій даній даті, в закладі освіти  найяскравішою була фотовиставка домашніх улюбленців, в якій взяли участь майже всі учнівські колективи.  Діти були приємно здивовані тим, що найбільша кількість хатніх маленьких друзів  проживає в учня 7 класу Бурдейного Олексадра -29 хвилястих папуг та двоє хом’ячків.

11:43 05.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора