A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нестерівський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день дарування книг

  Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day) – це добровільна ініціатива, яка започаткована у 2012 році американкою та засновницею відомого сайту дитячої книги Delightful Children’s Books, Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек.

13:49 12.02.2021

Безпека в інтернеті

       З метою надання інформації щодо захисту дітей в освітньому середовищі з огляду на гостру актуальність зазначеної  проблеми,  в 1 класі Нестерівського  ЗЗСО було проведено урок на тему: «Моя суперсила-безпека в Інтернеті». На якому діти прослухали і проаналізували  казку про черепашку Хаплі та Тритона, повторили правила роботи в Інтернеті та розфарбували цікаві розмальовки.

11:15 11.02.2021

Ранкова руханка.

       Щоранку керівник Центру "Здоров'я" шкільного самоврядування, проводить руханку з учнями початкової школи.

11:59 10.02.2021

Матеріали з тематики протидії торгівлі людьми

    Громадською організацією «Ла Страда-Україна» у співпраці Міжнародною організацією з міграції, спільно з Урядовою уповноваженою з питань ґендерної політики підготовлено матеріали з тематики протидії торгівлі людьми. Три інформаційні ролики присвячені таким питанням:

09:06 10.02.2021

День безпечного інтернету.

        9 лютого 2021 року –День безпечного Інтернету під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. 

11:48 09.02.2021

Проведення тижня географії

     З 3 по 7 лютого було проведено тиждень географії, який проходив згідно плану.      Метою проведення заходів було поглиблення знань учнів з географії, розширення наукового світогляду, підвищення інтересу до географічної науки, дослідження навколишнього середовища, всебічний розвиток особистості. Використання індивідуальних та групових видів робіт, активних та інтерактивних методів стимулювало учнів до участі у заходах, сприяло поглибленню знань з географії.

10:57 08.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора