A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нестерівський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

ВІТАЄМО!!!

Вітаємо з перемогою в ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з математики (ІІ місце) та української мови й літератури (ІІІ місце) Коваль Маргариту, ученицю 7 класу. Так тримати!!!

20:48 07.12.2021

ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

    З 15 по 21 листопада  у закладі освіти проводився ІІ етап Тижня безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

10:03 24.11.2021

ВСЕУКРАЇНСЬКА ШКОЛА ОНЛАЙН ДЛЯ 5-11 КЛАСІВ

   Із метою забезпечення рівного доступу до якісної шкільної освіти учнів 5-11 класів запущено платформу для дистанційного та змішаного навчання «Всеукраїнська школа онлайн».

09:55 15.11.2021

ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМА З ЦИФРОВОЇ ГРАМОТНОСТІ "ДІЯ.ЦИФРОВА ОСВІТА"

  З метою підвищення рівня цифрової грамотності громадян Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка доступна в мережі Інтернет за посиланням: osvita.diia.gov.ua.  Також оновлений національний тест на цифрову грамотність — Цифрограм 2.0. і спеціалізований тест: Цифрограм для вчителів.

09:47 15.11.2021

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ...

   09 листопада - День української писемності та мови. Відзначають його на честь українського літописця Нестора - послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія. Саме з нього, вважають дослідники, і починається писемна українська мова.     Традиційно у ЗЗСО відбулися  заходи, присвячені Дню української писемності та мови. Для учнів 1-4 класів центр "Знання" підготував і провів мовознавчі вікторини: "Подорож до країни фразеології", "Чарівні прислів"я" з цеглинками LEGO та змусив дітей поринути у світ казок і легенд про українську мову.

16:48 09.11.2021

РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ

   09 листопада  ми взяли участь у Всеукраїнській акції - радіодиктанті національної єдності. Акція традиційно відбулася у День української писемності та мови і мала на меті об’єднати усіх небайдужих навколо українського слова.

14:43 09.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора