A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нестерівський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

ОБЕРЕЖНО НА ВОДІ

      Щоб ні з ким не трапилося лиха, потрібно обережно поводитись на водоймах взимку. Найбільш небезпечна крига – перша та остання, адже така крига ще надзвичайно тонка, неміцна і не витримує маси навіть маленької дитини. Для уникнення нещасних випадків, нагадуємо правила  поведінки на водоймах взимку.

16:11 02.02.2022

УВАГА!! ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ!

   З 31 січня 2022 року згідно рішення педагогічної ради Нестерівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів освітній процес в 1-11 класах проходить із застосуванням технологій дистанційного навчання.

23:22 28.01.2022

22 січня- День Соборності України

      22 січня -  особливий день в історії України. І напередодні цієї важливої події в закладі освіти відбулись патріотичні заходи підготовлені учнівським самоврядуванням, педагогом-організатором, вчителем історії та класними керівниками. Під час участі у вікторинах, годинах спілкування, квест-грі «Україна-єдина країна!», створення «ланцюга єднання», буклетів   учні неодноразово доводили, що вони знають історію своєї держави, вірять у   світле і мирне  майбутнє України і будуть  сприяти розвитку і процвітанню улюбленої країни.

09:16 24.01.2022

ЩОРІЧНА ВСЕУКРАЇНСЬКА КАМПАНІЯ „16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА“

    З метою привернення уваги учнів до потреби подолання гендерно зумовленого насильства, зокрема домашнього, актуалізації питання протидії торгівлі людьми, широкого висвітлення питання забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків щорічно в Нестерівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів із 25 листопада по 10 грудня проводяться заходи у рамках Міжнародної кампанії „16 днів проти насильства“.

19:40 10.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора